Dammtussar

Idag är jag ledig men har så ont i kroppen från pumpen igår att jag utnämnt den här dagen till vilodag. Dock är jag dålig på att vila och göra ingenting, så jag har städad ur lite lådor, och gissa vad jag hittade! Ett gammalt kort på mig och F, taget i en såndär fotoautomat. Det står inget på det, men om jag inte är helt ute och cyklar i fel båt så är det taget 2002. Alltså för sex år sedan! Färgerna är lite konstiga, men vad mer kan man vänta sig av ett gammalt foto som bott i plånboken och ibland varit ute i solen? 15 och 16 år var vi där. Jisses vad tiden går fort. :)

image66

Pump

Idag börjar jag så sent att jag hunnit med att träna innan jobbet. Woho, vilken kick jag fick av det! Nästa gång ska jag nog öka på vikterna på body pumpen, oh yes. Dock kan jag inte skriva mycket mer för jag måste iväg och jobba.

P.S. Jag har hittat en fin tapet till vardagsrummet. Nu ska bara sambon övertalas. :p

Lördag

Nu står det en nyklippt F i duschen, och jag sitter här och väntar på att han ska bli klar så vi kan gå på promenad. Det var en muta. Alltså, om jag klippte honom skulle vi gå på långpromenad. Fair deal ;)

Ikväll ska vi ha mys och göra chokladfondué med massa olika frukter. Kommer bli mums!

image65

Mardröm...?

I morse, precis innan jag vaknade, drömde jag att jag var ute och åkte bil med F och R när vi passerade en jättestor vattenpöl. En annan bil hade kört ner i den pölen, som visade sig vara en vak (?) och kunde inte komma upp. När vi stannade och hoppade ut för att hjälpa till kom det ett litet gråtande barn emot oss som F plockade upp. Jag gick vidare, och nu var det inte en bil i vaken längre, utan en man! Han drogs upp och var alldeles stelfrusen. Hans medpassagerare (son kanske) som dragit upp honom stod bredvid - vit som ett lakan och kunde inte svara mig på om de ringt 112. Ingen annan som stod där och glodde svarade heller... Sedan vaknade jag. Då var jag fortfarande kvar i känslan att jag måste ringa ambulans så jag låg kvar i sängen och tänkte tillbaka till drömmen och såg till att gubben blev räddad. Jag kunde ju inte lämna honom där!

Har ni gjort så någon gång? Avslutat en dröm i tanken?

Bowl!

Igår kväll var jag ute och hade roligt med folk från jobbet. Vi var 12 st som först åt på restaurang Mix - jag tog Husets pizza och den var nog den godaste pizza jag ätit! Sara hade med sig sin son och vi lekte med bilar tills hans pappa fick komma och hämta honom, haha. Efter middagen bowlade vi, and it was great fun! Jag lyckades med en strike och en del spärrar, och är faktiskt nöjd med det. Bäst spelade en av nattpersonalen, men han hade nog tjuvtränat. :P
Hur som helst var det jättekul och vi planerar göra något snart igen. :)

Mer färg!

 Nyss hemkommen från die hårfrisören ser jag ut såhär:
image64

Nästa gång tror jag att jag ska be att få samma färg som Donna i That 70's Show. Me like!

Jag gjorde ett misstag!

Gick till frisören tidigare idag för att färga håret (som jag funderat på ganska länge nu) i en... Hm, rödbrunkoppar ton. Typ. Det var svårt att förklara hur jag tänkte mig och då vi inte äger någon skrivare kunde jag inte heller ha bilder med mig. Boo! Så nu sitter jag här och vet inte om jag ska älska eller hata min nya hårfärg. Ogillandet väger faktiskt tyngst så imorgon efter jobbet ska jag tillbaka till frissan och få det "fixat".Här är två bilder, (klicka för större) och det syns tydligt på bilden där jag ser helt tok ut i ansiktet att det är som blonda fläckar mitt på huvudet. Nästan som om hon missade att färga dem. Konstigt värre! I alla fall tänkte jag be att få det lite mörkare. Yes or no?

F.ö. vet jag själv att mina ögonbryn leker osynliga, därför brukar jag fylla i dem och ibland färga. Dock ej nu.

Host

Är jag någon sorts klenis? Nu har jag ont i halsen + hosta + feber. Igen? Det känns som hundrafemte gången. Minst! Gnäll på det hela.

Jag har hört att en viss Sofia HM ska fixa sig upp hit så fort hon har fått lön. Jo minsann, och roligt låter det också! Soffan är faktiskt skön att sova i, believe it or not, så där kommer hon säkert trivas. Annars får F flytta ut dit. Hoho! Frågan är bara om vi kan planera smart så att jag inte jobbar så hemskt mycket när Sofia är här.. Hmm... Give me a call, darling!

14:e februari

Min enda lediga dag på ett tag. Hur spenderar jag den bäst? Jo! Först hade jag tänkt bara slappa hela dagen, vilket vore jätteskönt. Men sen insåg jag att jag borde städa/röja lite och göra mig av med saker och kläder jag inte använder. Så det ska jag göra snart. Jag kan faktiskt slappa efteråt. Någon promenad blir det också, och så måste jag handla till middagen ikväll. Tänker nämligen göra mysmiddag till min sötbulle. Det är skönt med ledighet ^^


image60
Me and my hubby <3

Vad ska ni göra idag? Det är visst alla <3-ans idag. Komersiellt eller sött? Firar ni sånt?

Igelkott

Hihi, jag tyckte den var så gullig. ^^ Kolla hur den skrynklar ihop ansiktet bara!


Just one more day

Överlever jag dagen idag så får jag vara ledig hela dagen imorgon. Yes! Sen blir det visserligen att jobba hela helgen (4 dagar), men jag antar att det kan fungera det med. Tiden stannar ju liksom inte för att jag är på jobbet. Den verkar bara passera lite långsammare...

Så nu sitter jag här och peppar för att promenera tillbaka till jobbet once again, och hoppas att jag inte ska halka omkull idag heller. Även om det varit nära några gånger. På tal om halka läste jag ett roligt inlägg (tyckte jag) hos en utvandrad svensk igår: Check it!

Vår

Testar att blogga från mobilen. Nu är jag nämligen på väg till jobbet, och det är så vackert väder! Faktiskt så det är synd att jag ska vara inne och jobba för ute är det vår. Mina damer och herrar, enter våren! Tror ni den kommer stanna?
(Det här var svårt. Jag gör nog inte om det ;P)

Slut

Bara jag tittar på mitt schema för veckan blir jag helt utpumpad! Get this: jag ska jobba måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag, måndag. Phew! Ingen pepp här inte.

Helgen har i alla fall varit avkopplande och bra utan tanke på kommande slitvecka. I lördags hade vi myskväll och bara ägnade oss åt varandra, me and my hubby. <3

image59

A week

Nu har det gått en vecka sen jag sist skrev, och allt jag egentligen har gjort är jobbat. Ja, och tränat då :) Sakta men säkert kommer jag igång, och det känns jättebra! Dock tror jag att jag håller på att bli förkyld, för jag har ont i halsen och nyser och snorar. Det får bli en slapparhelg och sen är jag nog på topp igen.

Naturligtvis finns det inte några svettluktande killar kvar här, men det finns spår! En av kuddarna från vardagsrummet luktar svett. Fett mycket svett, fortfarande! Så den ska vi tvätta idag och se om lukten försvinnner. Helt sick att den luktar så illa, hade killen den i armhålan när han sov eller? Usch!

Tapetus

Lördag morgon och jag är fit for fight. Ute i vardagsrummet ligger en hög med killar och sover. Scary! Jag har försökt vara så tyst som möjligt och smygduschat, smygtorkat håret och smyglagat frukost. Det känns lite töntigt att smyga runt i sitt eget hem, men samtidigt vågar jag inte väcka dem :p

Snart ska jag smita härifrån. Stina och jag ska fara och titta på tapeter till hennes nya lägenhet. Jag får ju inte tapetsera om för F, men jag lär titta lite åt mig själv i alla fall. Just in case ^^

LAN

Just nu sitter det 4 killar (nördar) i min matsal (that's right!) och LANAR. För alla som inte vet innebörden så sitter de och spelar datorspel, dricker bubbliga grejer och svettas. Visst det är väl kul att F har vänner här nån gång också, men någon av dem (eller alla kombinerat) luktar så mycket svett att de måste ha dörren stängd för att jag inte ska avlida där i vardagsrummet! Ja herreligen.

Imorrn ska jag fara och titta på tapeter med Stina, och på kvällen blir det fika med Hanna. Topp-tipp! ^^ Nu ska jag se på Let's dance och sticka vidare på Sofias sockor. Ciao!

Anorexia

Hon har sökt hjälp nu, men tänk att ha levt ett helt liv med den sjukdomen! Jag är förvånad att hon faktiskt orkar gå , för några muskler ser hon inte ut att ha. Jag har ju läst om ätstörningar och orsaker till dem, sett dokumentärer och fiktiva filmer om det, men det är lika chockerande varje gång.

Italien hade en kampanj för att folk skulle få upp ögonen för sjukdomen, och fick hjälp av en modell med just anorexi. Videon här är en intervju med henne, och här är en liten hjälplista:

70 pounds = 31,7 kg
55 pounds = 24,9 kg
5 feet = 152 cm