UpdateI torsdags var jag och Stina och lekte i en studio i Vännäs. Det var jätteroligt, och nu har jag skickat in 17 bilder på framkallning. Ett par av dem ska jag ge bort - till mina föräldrar, bror och morfar - men de flesta kommer hamna i ett fint album. Vore kul om någon annan vill följa med mig dit, typ Hanna kanske? ;) Så jag kan utöka mitt album sen, hihi.

Var förresten på stan med Hanna igår och (jul)shoppade. :) Trevligt som alltid, även fast jag inte hittade så mycket att handla. Ska lätt fixa mer blommor hit när jag varit på semester (måste ju spara pengarna till det.. och soffan jag vill ha). Vi borde hänga mer/oftare, Hanna. Jag gillar dig!

Idag har jag varit på stan och bytt ett par gardiner som inte var så toppenbra när de väl hängde i fönstret, fikat med Ewa (F's mor) som jag träffade på stan och plockat fram julpyntet. Nu är det julmys i mitt hus! :)

GlöggIkväll har jag haft roligt!
Imorrn ska jag träffa Hanna. Wieh!

Saffran


Det luktar nybakat i hela huset nu, haha. Lovely! Dock ska jag inte behålla alla eftersom en del av dem kommer följa med mig och Stina till Vännäs imorgon...

Jag har pratat mer med PA som ansvarar för kursen Kommunikation i didaktisk praktik (den jag kommer missa en del av), och han säger att eftersom jag missar ca 20% av kursen bör jag ta igen det när den går igen - i vår. Som jag förstår det ska jag alltså registrera mig på kursen i höst och börja på den. Dock är jag inte helt säker på hur det ska gå till, men det kommer lösa sig. Det blir bra.

Jag har lugnet igen. :) Ikväll blir det bio med Viktoria!

Jag fattar ingenting

Den 10:e december ska vi utomlands i en vecka, vilket innebär att jag missar en vecka av nästa kurs vi har på universitetet. Det är alltså EN vecka av FEM. Eftersom man brukar kunna få uppgifter att jobba med så har jag för det första jobbat hårt för att hitta den som är kursansvarig, då de inte publicerat det på institutionens hemsida, och skrivit till henne. Och vad får jag får svar? Jo, att jag kommer missa så pass mycket att det kanske inte ens är värt att jag går den kursen nu. Vad i helvete?
EN FEMTEDEL kommer jag missa. Nog ska det gå att ta igen?

I vilket fall som helst kunde hon inte bedöma detta ordentligt och ville att jag skulle kontakta en gubbe som tydligen vet mer än hon. Suck. Hoppas han inte håller med henne, så jag får läsa kursen. För alltså, när ska jag annars göra det? Elände.


Edit
Som vanligt är jag jättesnabb att hoppa ner i hopplösa hålet och inte se några möjligheter. Hur blev jag på det viset egentligen? Självklart läser jag kursen efter att jag är klar med programmet, alltså efter examensarbetet. Eller så kommer det dyka upp andra tillfällen. Allt ordnar sig. Silly monkey.

Förresten vet jag inget än. Vänta och se.

God natt


Jag har ny pyjamas och den är så mysig! Nästan hela dagen har jag lullat runt i den och inte gjort så mycket mer än tvättat och bytt lakan i sängen. Välbehövlig slappardag. :) Nu blire sängen, och imorrn core+afro med Hanna. Yes!

I feel good

Om arton (17 imorrn) dagar kommer Fredrik hem. Yaaay! :D Lycka!

Dagen idag: universitetet, hem en sväng, träna med Hanna och Viktoria, hem igen, "Du är vad du äter" och nu en snabbis här innan jag lägger mig i sängen. Yes, det blir en tidig kväll. Jag är helt slut!


Haha, jak er tuff katt!

Dagen i punkter

Planen för idag ser ut ungefär såhär:
  • Uträtta lite ärenden i stan på morgonen
  • Plugga
  • Träna något än så länge obestämt pass
  • Plugga
  • Sova
Visst verkar det som om jag ska ha en ytterst spännande och givande dag? Duktigauran kommer lysa så klart omkring mig ikväll :P Haha

Like a record, baby...

Jag försov mig! Sure, jag hade kunnat trilla in på föreläsningen ett par timmar sent, eller efter lunchen, men det kändes inte rätt. F.ö. har jag haft en jobbig natt och sovit dåligt, så jag har legat i sängen halva dagen. Är det sant? Inte helt, jag har faktiskt varit uppe och pluggat jävel (som Hanna skulle säga ;)) sedan tiotiden kanske, which is toppen! Nu har jag nämligen bara bilderna kvar att göra till alla mina miljömål som jag ska redovisa. Känns grejt!

Nattens trötthet är nästan bortblåst, men för att jaga den ytterligare ska jag på ett spinningpass 15.15. Hurtpeppen! Vidare kommer jag förhoppningsvis bli så slut av cyklandet att jag kan sova lugnt nästa gång jag lägger ner huvudet på kudden.


Renovering

Syns det inte att här är nyrenoverat får ni uppdatera sidan until it does. Hah!

Om några minuter sådär kommer Stina och då ska vi färga/klippa hår! Roligt blir det. :)

Inatt har jag drömt jobbiga drömmar. Usch. Tur jag bara minns fragment av dem nu. Ikväll är minnet säkert tomt igen.

Ja, det var alles. Jag har inte så mycket mer att säga eftersom det är söndag och jag slappar. Som mormor ungefär... Ja, fast utan Jesusbiten.

Ice cream, anyone?

Ja, se det snöar, tralla la la! Det var inte så roligt att cykla hem i, jaha! :P

Fett trött efter en heldag på jobbet. Vad tänkte jag på när jag tackade ja egentligen? Jag är inte på särskilt bra humör nu direkt. Förbannade glädjeutsugare. Blä! Pengarna jag kommer få är en klen tröst. Morgondagen blir en bättre dag. Träna med Hanna, fixa hår med Stina och äta middag hos Ewa.

Ja ä int bittr! Men en fotmassage skulle inte skada. Any volunteers? I pay in ice cream!

Hello Saferide - 25 Days

25, 25 days. That’s too much, that’s too much!

25, 25 days. That’s too much, that’s too much!


25, until I get to see you
25, until I get to know if what we just started will have conquered backpacker girls with newly braided hair and Mano Chao records
It will soon be 24. Oh!
You’re so worth waiting for


24, 24 days. Still too much, much too much.
24, 24 days. Half an hour done just writing this song
24, oh I see mouths moving
24, and I nod at what might be the right time to nod
You and I hadn’t even met 24 days ago.
I must have been so low!
And I didn’t even know!


23, 22, 21, 20, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 10 (because I slept for so long those days)
9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.


I get a text from you, saying you’re off to Havanna airport as we speak.
I start brushing my teeth.
Ten minutes later: “Sorry I mixd up d days :)”
YOU STUPID FUCK
YOU STUPID FUCK
You stupid fuck, you need to come back

Oooh.


I’m at Arlanda airport with a famous flower in my hand waiting for you.
I see the doors opening, I see the passengers pouring out fresh like gingerbread cookies and wearing what appears to be new, funky hats, I see from a distance it’s someone I know well you’re approaching, I can see it, I take a step forward


Slappis

Igår tränade jag med Hanna och sen bjöd hon mig och Kajsa på middag hemma hos henne. Jättemysig kväll! :)

Idag slappar jag och leker att det är helg eftersom jag ska jobba imorgon. Fast helt slappis är jag inte för jag håller på och hjälper en Malin med hennes blogglayout. Det är själva loggan jag gör just nu, men jag ska väl fixa koden åt henne också.

Edit: Nu är loggan klar och såhär blev den.


Malin är nöjd, och då är jag också nöjd! :)

Nu jobbar vi på koden, haha. Jag har fått den skickad till mig av henne, så jag tittar på den och försöker tala om för henne hur hon ska göra. Det blir nog bra! Plus att jag hoppas hon ska lära sig något av att göra själv. Den du, M! ;)

Edit2: Det blev för jobbigt så M bytte lösenord och lät mig logga in och fiffla med koden. Nu är det bara för henne att ändra länkfärger och lite sånt småplock. Tihi!

No smoking


Haha, var kan man hitta en sådan här toppenskylt? Jag vill ha :)

Untherbart!

Har just slängt in en spännande paj i ugnen. Fetaost, oliver, soltorkade tomater och kyckling. Nice, eh?
Medan jag väntar på den måste jag bara skriva ett snabbt (kort) inlägg: Så underbart härligt! Spontanbestämde med Hanna att jag skulle följa med henne på spinning ikväll (eftermiddag), och det var nog det bästa vi hittat på på länge. Vi kom dit ungefär en timme innan passet började och gick runt och kikade, eftersom jag aldrig varit på IKSU förut. Massa läskiga muskelgubber där.. Särskilt en i minimalt linne. Huga!

Passet var fett jobbigt, men det var så skönt att få släppa ut alla agressioner (jag är visst alltid arg?), och efteråt kändes allt toppen. Harmoni med världen. I loved it!

Kanske jag skulle skaffa kort där?

Voff!

När jag surfade runt på lite olika bloggar snubblade jag över ett ganska roligt test. Vilken hund är du?

Jag blev en sånhär:Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

Någon som tycker det stämmer? I know I do. Särskit bitarna om mat och närhet :P

Om du gör testet, skriv gärna en kommentar här så jag får veta vad du blev! :)

Sleepyhead

Efter en heldag på universitetet har jag även lyckats läsa de rekommenderade kapitlen i första kursboken. Känns bra! Nu har jag gjort det jag bör, och kan alltså koppla av resten av kvällen. But what should I do? Jag är ganska trött och har velat sova ända sedan första föreläsningen, men nu är det för sent för en powernap - och för tidigt för att göra natt. Feck. Jag får helt enkelt hålla mig vaken två timmar till eller så.

Imorgon ska vi ha "naturmöte". Den information vi har fått säger att vi ska klä oss ordentligt då vi ska vara i skogen, och ta med smörgås och något att dricka ur eftersom vi kommer bli bjudna på nyponsoppa (nice!). Halv nio ska vi träffas, och själva "mötet" ska vara över lagom till lunch. Jag tror det kommer bli roligt! (Särskilt eftersom SMHI inte säger att det ska regna imorgon, yay!)


Samantha Who?Tack vare Fredriks syster har jag upptäckt en jättebra serie att bara slötitta på i soffan. Alla andra grejer jag ser på har så mycket intriger och action och luriga gubbar att hålla reda på överallt, men den här - den är enkel. Just what I need. Rolig är den också. Handlar om en tjej som vaknar upp ur en koma med minnesförlust, och bit för bit upptäcker hon att personen hon var innan olyckan var en riktig bitch. Vill hon bli den personen igen, eller försöka ändra sig nu när hon har en andra chans? Spännande!

Söndag morgon

Jag är sjukt trött idag. Har bara drömt massa actionfyllda drömmar hela natten, helt utan lugna stunder. I blame Blade som jag såg på igår. Oh well... Idag ska jag äta middag hos Fredriks mamma och syster. Blir nog mysig :)
Och imorgon ska jag till universitetet och opponera - vilket jag aldrig gjort förut. Spännande!

I övrigt händer inte så mycket... Nä, just det, och det är faktiskt ganska skönt. :)