Slutspurt

Pheeww! Jag har spenderat större delen av dagen med att skriva på två av de olika utvärderingar/rapporterna vi har att göra klart innan det blir slut på terminen. Senare har jag också ett par muntliga redovisningar att förbereda, och jag vet nog om att det är heltidsstudier det här. Det känns i hjärnan! Och i det sociala. Hårt är livet.

Nu är dock arbetsdagen över för mig och om en timme ska jag möta Carro för ett träningspass. Blir skönt!

Sötkatten ligger och sover på mitt skrivbord, så nära mig hon kan utan att bli störd i sin sömn. Kärlek <3

Kärlek

Nu ska jag träffa Hanna för en promenix. Yaaay, hon är hemma! <3

Obs! Fett old bild - nu är det sommar :)

090509

Hela veckan har jag haft saker inbokade på praktiken, känns det som, och nu när det är helg och de flesta är lediga måste jag sätta mig och skriva planeringar så jag kan vara minst lika uppbokad under de två kommande veckorna. Jag är trött på kvällarna, även om det är mycket bättre än första praktikveckan, och till och med katten har blivit van att gå och sova runt 22.30. Hon såg så rolig ut igår när hon kämpade för att hålla sig vaken och hennes huvud bara ville dra ned henne på soffan och sova. Sötnöt!

Jag lever inte så mycket i nuet just nu, utan ser mest fram emot hur det ska vara när praktiken är klar. Då har jag en vecka att skriva ihop en snygg rapport och förbereda redovisningar. Sedan kommer veckan med redovisningar i gruppen och sen kan jag åka härifrån! Det känns inte alls dumt faktiskt. Hälsa på mitt älsk i Irlandia, och sedan till familjen i V-ås några dagar innan jag måste tillbaka hit och jobba hela sommaren. På ett sätt längtar jag till det också. Att jobba på riktigt och inte ha massa extrauppgifter att göra när jag äntligen kommit hem. Ledig efter jobb är grejen!

Snart borde Hanna komma hem också. Det ska bli jätteroligt! :)

Fågel på vatten på vatten: