Oh-wiii!

Tack cute overload, nu kan jag sova gott ^^


Is so easy

Jag tog mig samman och skrev klart hela temarapporten - yatta! :D Det känns toppenbra och i morgon ska jag ge mig på nästa rapport, nu är det helg och jag ska göra mumsig potatissoppa. Dance!


Just nu...

Just nu borde jag sitta och skriva på en av alla rapporter som ska lämnas in efter praktiken (jag har faktiskt dokumentet öppet) men istället hittar jag på alla möjliga andra onödiga saker att göra. Vid ett tillfälle satt jag och kollade runt på aftonbladet, något jag inte brukar göra. Jag vet ju att när jag väl sätter igång så kommer skrivandet gå superbra och på knappt någon tid alls kommer jag vara klar, men var ska jag hitta motivationen? Att tvinga mig själv känns inte särskilt lockande, samtidigt som jag vet att det är något jag borde göra. Det är väl just det, jag borde - måste - göra det här, det vore mycket lättare om jag faktiskt ville.
/whine

I'm alive!


I morgon är det min allra sista praktikdag och det känns både skönt och tråkigt. Men det ska inte bli en sorgens dag för barnen, nej för jag och Elin ska anordna ett disco att fira av oss med! Alltså har jag ägnat eftermiddagen åt att fixa lite grejer inför det. Nästa vecka avslutas den här kursen, så min helg kommer inte bli en myshelg - nej, den kommer ägnas åt rapportskrivande och redovisningsplanering. (Haha, planera en redovisning? I'll wing it!)

Myslördag

Om ca. en halvtimme kommer Viktoria hit, wiwi, det ska bli jättekul för vi har inte setts sedan sommaren. Hon bor ganska många mil bort, så därför ska hon sova över hos mig också. Yay, mys! Tillsammans med Carro ska vi gå och se New moon i kväll. Vi har alla läst böckerna så förväntningarna är låga (i alla fall mina, haha), men det är bra för då får filmen en chans att överträffa mina förväntningar istället för att jag ska bli besviken ;)

Regn, regn, regn

Jag tänkte skriva lite om hur värdelöst väder det har varit här hela veckan och hur lite jag älskar torkskåp, men nu inser jag att jag inte kan tävla med staden där Fredrik är. Välkommen till Cork, Ireland!


Farm machinery - wtf?!
Bilder tjuvade från Fredriks arbetskompis. (Farm machinery, haha!)

Helgens sysselsättning

Planera kommande vecka, zzzz, och spela Dragon age: origins!

I'm not dead

Vaccinationen lyckades inte ta mitt liv, men nästan all min ork. Mycket sömn har det varit den här veckan med andra ord. Jag har förstått att folk reagerar olika på vaccinet; vissa får en svullen rodnad arm medan andra får nervskador för livet - jag fick en mild feber, grav trötthet och tre dagars yrsel. Ja, och en förbaskat öm och svag arm, nästan som riktigt rejäl träningsvärk med ett blåmärke på. Idag är jag helt återställd, tjoho!

En fredagkväll fylld av allt arbete jag inte orkat ta itu med i veckan? Ja, tack gärna!


Jag har redan arbetat någon timme och ser ut så här, föreställ dig hur jag kommer se ut om ytterligare två timmar ;)

Piggly-wiggly

Nu har jag varit och vaccinerat mig mot den superupphypade influensan, eftersom jag tillhör en risk grupp och är vårdpersonal. Ska bli spännande att se vilka biverkningar jag får, eller om jag klarar mig undan ;>

Ikväll..


..har jag lekt fotograf med Saari och öppnat ett paket från en hemlig person. Roligt!

Det går löss!

Praktiken har en förmåga att ta upp nästan all min tid, med tiden jag spenderar där och tiden jag arbetar med uppgifter hemma eller bara ligger trött och utslagen på soffan. Tidiga nätter har den gett mig också - igår gick jag i säng 21.30 och somnade snart därpå. Nu låter det som om det är ett elände, men det är det inte alls. Faktum är att jag trivs toppenbra fortfarande och dagarna går så fort att jag knappt hänger med. :) På insidan av ytterdörren dök det upp en lapp igår (på skolan där jag gör min praktik) som löd: "Det går löss! Kamma era barn!". På grund utav den förbaskade lappen tycker jag att det kliar överallt nu. Kanske borde införskaffa mig en luskam? För jag kan ju inte putta bort barnen så de inte råkar ha sina huvud nära mitt :p

Snart kommer Saari hit och ska vara min fotomodell! Det ska bli roligt och jag hoppas vi får till några fina portättbilder - eller i alla fall en så hon har något att ge till sin bror. Men först ska jag hitta på något att äta :)