Behind the curtain

Up!

Som jag skrattade och grät i lördags kväll! Nu undrar du kanske varför. Jo, jag såg en sådan fantastisk film, och har du inte sett den så kommer här ett filmtips från mig:

Förkylningstider

Hemska tider.. usch! Jag vaknade äckligt tidigt i morse av att jag inte kunde andas normalt. Halsen är nästan helt igenslemmad och gör ont, och huvudet är inte mycket bättre. Nu väntar jag bara på febern och snorattacken. Måste plugga också... Gnyy

Sweet n' sour

Mihi, idag firar jag och min manlige man vår årsdag med att spela och äta kinamat tillsammans. Ja, fast på skilda håll. Eftersom Fredrik är i Irland får vi ha skypedate, men lika (nästan) glad för det är jag ^^ Sötsur sås - I must has eet! (Kom hem snart, oktack <3)


Pows for ze camra!

Det känns bra i alla fall!

Det går bra på praktiken och jag trivs med min handledare, den andra pedagogen i klassen och barnen. Toppen! Dock är det väldigt livat och jag är ovan vid det, så när jag kommer hem är jag alldeles slut och orkar inte göra så mycket mer än skriva i min loggbok och titta på litteraturen som jag borde läsa.

Första dagen

Första dagen på nya praktikplatsen idag - förskoleklass. Om en kvart åker jag för jag vill inte bli sen, tänk om jag inte hittar ingången :O
Jag är nervööös som en liten småunge på första skoldagen, men det hör väl till. Pirripirr i magen!


Trött och seg

Nej fy, jag tror jag håller på att bli sjuk. Huvudet väger tungt och värker, kroppen är trött och seg och halsen känns fel. Det finns inte tid till att vara sjuk under en praktikperiod så jag hoppas verkligen att det här går över, eller så spenderar jag höstlovet som sjuk. Det skulle faktiskt fungera eftersom jag då "bara" missar grejer med min basgrupp och inte någon riktig praktiktid. Woo, I has a plan!

Nu ska jag göra något gott te och mysa med katten <3


Ute med påven

Efter föreläsningen och mötet med min LLU idag cyklade jag hem till Hanna och tog med hennes hund på promenad. När jag hade tagit sådär sexton bilder så stoppade jag undan kameran och sprang runt med Nova istället. Fett kul hade vi!
Det är inte det lättaste att fånga en busig hund på bild! :p

Myskisse


När jag kom hem från morgonträningen igår hittade jag den här lilla sötnosen. Hon som aldrig skulle få vara i min säng, hmmm... Jag hade inte hjärta att schasa iväg henne när hon till och med hade bäddat ner sig under täcket.

Fredag kväll!

Nu har jag och Stina gjort en ny layout till hennes blogg! ^^ (mest jag, haha)Fotopromenix


ZzzZzz

Snart ska jag iväg och träffa min basgrupp och prata om två böcker. Glööö! Helst hade jag velat ligga kvar i sängen för jag har varit så sjukt trött de senaste dagarna. Trist är det. Segt att gå upp på morgonen, på topp under universitetstimmarna och fett sugen på att sova så fort jag kommer hem. Är det pluggdöden eller höstsjuka jag har drabbats av?

Boots


Från när jag och Hanna var vid älven och fotade.

Långhelg

Äntligen har lugnet lagt sig hos mig. Tentan är färdigskriven och jag har tid att leva igen!

Sovmorgon och (typ) födelsedagsfika på stan med Hanna. Godaste kaffe moccan jag någonsin druckit! Och mest trevligt sällskap :) Vi kikade runt i lite affärer, och jag hittade ett par jättesöta tygrosor att ha i håret. Letade även efter en fin och mysig halsduk, men utbudet var inte det bästa så det blir nog en hemmastickad istället. Ikväll blir det födelsedagsmiddag på någon okänd restaurang med F's mamma - spännande! Alldeles nyss var Carro här med Robert och lämnade av ett USB-minne samtidigt som jag hade mamma i telefonen. Jag kände mig inte särskilt trevlig, men dom klarar sig nog ;>

Nu ska jag göra mig restaurangfin!

Procrastinators unite! ...tomorrow

Det var så sjukt kallt när jag steg upp i morse, och inte hade det blivit mycket varmare när det var dags att cykla till universitetet. Nu klarar jag mig inte utan vantar längre, hu. Dagens föreläsning var f.ö. inte så givande och jag hade lika gärna kunnat stanna hemma och skriva på sista delen av hemtentan. Nu gjorde jag ju inte det, och peppen finns inte alls, bara tvång. Blä. Jag gör nog så att jag är ledig ikväll och skriver på dagen imorgon. Det blir fint!


När prinsessor tar semester

Nu äntligen har jag slutat skriva på B-delen av hemtentan. Jag skulle kunna påstå att jag har suttit med den hela dagen, men jag var faktiskt med Hanna ett par timmar också. Vi promenerade vid älven och fotade en del - bilder som jag inte ens har tittat på än och heller inte kommer göra förrän i framtiden eftersom jag bara vill sova nu. :P

I vilket fall som helst har jag producerat så mycket text som jag ska, och jag är ganska säker på att den håller bra kvalitét också... Jag är säkert hemmablind, men i morgon ska en gruppkamrat läsa igenom den och ge mig sina synpunkter. Det blir great!

Nu blir det sängen. God natt!