Harmony, harmony

Woho! Jag tror minsann att min examinerande uppgift för specialpedagogiken är klar, and in good time. Det känns härligt! :)
Dagens mest spelade låt:


Cat couture

I tisdags kastrerades ju Siri, och från att hon kom hem och piggnade till tills i fredags rockade hon den här looken:

Fasta

Om en timme ska Siri träffa djurdoktorn (aka. veterinären) och bli kastrerad. Hon har inte fått äta något eftersom hon ska sövas, och har ägnat morgonen åt att spöa på Devin som fick frukost när jag klev upp (han retar henne säkert). Det kommer nog gå bara bra, men jag är ändå lite nervös för min lilla kisse. Hon tycker inte om andra djur, så lukten hos veterinären kommer nog göra henne arg och väsig. Det är inte kul nu, men hon kommer troligtvis må mycket bättre sen och sluta antasta Devin som ändå inte förstår vad hon vill, haha.


KissemojsarnaMina sötnosar <3 Bilden på Siri har lite tid på nacken, men den på Devin är alldeles nytagen. Siri är förkyld och låter som en liten gris emellanåt, men jag ska inte oroa mig säger veterinären. Det är lätt att säga när det inte är hans katt det gäller, för det skär i mitt mammahjärta varje gång hon kraxar. Men det kommer bli bra, för på tisdag ska vi till farbror veterinären i alla fall.

Devin in action

Jag har ingen aning om vad han har för planer, men någon gång om dagen hoppar han upp i handfatet och krafsar i det (med klorna indragna). Devin är en speciell katt helt enkelt, eller vad tror du?


MorgongodOvan: min stiliga frukost. Nu blir det en träningsvända och sen plugg för hela slanten!

Virrpanna

Jag trodde jag började 8:00, men det visade sig att jag inte behöver vara på universitetet förrän 9:00, haha. Gått upp tidigt och skyndat mig klar i onödan, så nu sitter jag här och fördriver lite tid. Egentligen är det ganska skönt. :)

Aie!?

Jag blev väckt alldeles för tidigt av att telefonen ringde. Att vakna på det sättet är fan det sämsta för mig, jag kastas ut ur min dröm, pulsen går i taket och jag känner mig som om jag just blivit påhoppad av något mardrömsmonster. Dålig start på dagen! Det var Bettan som ringde och undrade om jag kunde jobba ikväll, och även fast jag inte alls känner peppen (hade behövt sova mycket mer) så behövs pengarna. Med andra ord; jag tackade ja och det blir braaaaa.

Webcam är coolt

...och jag har äntligen fått den inbyggda att fungera på min laptop. God natt!


Pew pewProduktiv dag; joggingrunda, god middag och wow hela kvällen. Min lilla warlockalt är numera 80, tjoho! ^^ God natt folks.