Wihoo!

Nu åker jag till Irland och kommer hem på måndag, tillsammans med min älskling. For good! ^^
(Han flyttar alltså hem nu, hoho!)

It's mah b-b-b-birthday!

I söndags var det drop-in-kalas-fika här och idag bjuder jag på bilder, woo:
Självklart glömde jag dokumentera tårtan, presenterna och Stina (som dök upp sist av alla eftersom hon jobbade) - men allt fanns där! Trevligt var det, och nu måste jag börja lära mig att säga att jag är tjugotre (barnen frågar ofta, haha).

I går och i dagWihi, jag är en mycket nöjd tjej nu! Föreställ dig att rodnaden har lagt sig och det enda som har färg är blommorna ;)

Assassin

Det känns som om jag ska döööö (läs: spy) hela tiden. Blä, vad äckligt det är. Känns dock bättre om jag dricker ett glas samarin så snart får jag lov att ta ett till. (Jag är alltså inte magsjuk för äta som jag brukar går bara fint, och maten stannar faktiskt. FYI)

I morgon klockan tolv ska jag få lite mer färg på benet, riktigt nice. Hoppas Carro orkar vara med som hon sagt att hon vill, annars kan det bli lite långtråkigt. Då får jag väl småprata med tatueraren eller ringa en annan vän, blir fint.

Nä, det här var kanske inte så givande. Jag borde börja läsa boken gruppen ska ha seminarium om på torsdag...

It's a good life

Det här har varit en riktig slapparhelg! Vällbehövligt och riktigt härligt, men i morgon drar allvaret igång igen. Ny kurs, och enligt de som redan har tittat på schemat blir det fullt upp hela tiden. Jag ska dra ut schema och studieguide lite senare idag. Det är liksom ingen mening att stressa upp sig över vad som komma skall. (Kurslitteraturen har jag däremot redan kollat upp och fixat till, haha)

Här är min demonkatt igen ;>


Done and done

Jag är hemma och tentan ligger bakom mig nu. Resten av kvällen ska jag ägna åt att spela Dragon Age, hoho!


(Bild från gamespy)


Kristaller


Det är kallt här, men mina fönster är i alla fall snygga.

Ågren

På onsdag ska jag skriva tenta. Känns det bra? Nej, inte alls. Jag jagar alltid upp mig inför tentorna, för att dagen det gäller inte känna någonting samtidigt som jag är ovillig att prata med mina kursare för det känns som om de drar kunskapen ur mitt huvud så det blir tomt. Precis som när tentan är inlämnad och jag har lämnat salen - då är det tomt i huvudet. När alla andra pratar om den och den frågan, vad de skrev och vad jag skrev, då har jag inget svar för jag kan inte minnas. Blackout!

Det ska bli skönt när den här veckan är över.

Siri 1 år!


Idag är min kissemojs ett helt år gammal - det ska firas! ^^

Här var hon fem veckor: