Paris!

Nu ar vi i Paris och har bade hittat sovplatser for hela tiden har OCH varit upp i Eiffel tornet! Fett nice :)

Tangentbordet ar dock missbildat sa det tar en evighet bara att skriva detta. Dessutom maste vi ju betala sa this is what we'll do: vi skriver pa resdagboken.se pa Roberts profil dar. For att lasa ska ni in pa den sidqn och soka efter Cod. (med punkt pa slutet ja!) Bilder dar ocksa!

London!

Nu sitter jag pa aett internetcafe i London och kan inte skriva ordentligt, haha. I alla fall..
Resan borjade i forrgar egentligen med nattaget till sthlm. Det sog att sova i liggvagn och man blev inte alls utvilad. Vi kom fra mtill sthlm 6.40 och drev runt dar med Roberts kusin Sandra typ hela dagen tills vi gav upp och for till Arlanda. Flygresan gick bara bra och vi landade pa Heathrow 20 minter tidigare an beraknat. Efter att vi visat passet sakert en mikljon ggr fick vi hamta vaskorna och ta tuben (tunnelbanan) in till utkanten av stan och vart vandrarhem - Globetrotter Inn. Fett skabbigt, men vad kan man vanta sig av ett vandrarhem :p Frukosten ingick i alla fall i priset och det gick alldeles utmarkt att sova, sa helt hemskt var det anda inte. Utvilad, nyduschad och matt checkade vi ut kl. 10 och tog the tube till Picadilly Circus. London, baby!

Hittills har vi lyckats driva runt och se bade vakter pa hast, ridande poliser, London eye, House of Parliamets (Big Ben) och kanske 4 starbucks efter samma gata (poppis?)


Vi har inget bokat for ikvall sa det (och lunch!) ar next up!

Peace!

Europe, here we come!

Nu åker vi, nu åker vi, nu åker vi! :D

Ses 13:e juli <3

Feber?

Just my luck :< Jag är fortfarande förkyld, men eftersom jag inte lyssnade på min kropp och for och jobbade i veckan så har jag utvecklat en svettig feber med frossa och en slemmig hosta som väckte både mig och Fredrik i natt. Det är mitt straff. Tror jag... I alla fall känns det väl skönt att vara sjuk nu innan vi åker utrikes.

Söndag

Den här helgen har varit både toppen och botten. Just nu är den ganska botten för jag har fett ont i halsen och det går knappt att svälja, plus att det känns som om hela min hjärna förvandlats till snor. Mysigt va?

I alla fall, i fredags var det trevlans för då var jag på bio med Fredrik och en gamal kompis till honom. Vi såg Iron Man, typisk actionfilm men helt klart bättre än jag förväntat mig. :)

Imorrn är det dags för mig att börja jobb igen. Ryggen är inte helt tiptop än men jag kan inte gå hemma längre för då blir jag galen. Får försöka ta det lugnt helt enkelt.

Två veckor kvar tills vi åker. <3

Interrail

Nu är interrailpasset köpt och biljetterna bokade! Snart bär det av ut i Europa, mina damer och herrar, och det ska bli så spännande :) Om lite mer än två veckor hoppar jag på en buss här och landar på den stora flygplatsen Heathrow i UK. I can't wait! Sedan blir det bara tåg och turistligheter (typ) i 3 veckor innan det bär av hemåt igen.