Sommar och sol!

Två hela dagar ledigt från jobb, igår och idag. Härligt!
Snart borde Hanna vara här och då ska vi åka till någon strand och steka. Tjoho!

Ninja minerals

Ganska så nyligt damp det ner ett litet paket i min brevlåda, och jag kände direkt igen stilen. Paket från Ninjakotte! Hon höll ett lotteri för någon vecka sedan, och jag vann tre fina ögonskuggor och ett par lösögonfransar.

F.v. Dee Dee 2.0, Sun burn, Baby Ludd

Jag ska jobba ikväll, så det känns inte riktigt värt att börja testa sminket än, men så fort jag är ledig ska jag våga mig på Dee Dee 2.0 för jag har inte haft någon rödaktig skugga förut. :)

Hemma igen!

Nu har jag varit hemma från Irland och Västerås några dagar och kom på att jag måste berätta om vad jag gjorde!

Innan jag åkte hade F berättat att han hade en överraskning åt mig, men jag hade aldrig kunnat gissa vad det var. Han hade bokat in tandemhopp med fallskärm åt oss! AAAH! Jag har velat göra det jättelänge, men blev ändå tokrädd när han berättade. Haha, så jag freakade och sen lugnade jag mig och var mest bara pirrig. Vi hade tänk hoppa på lördagen och åkte buss i tre timmar för att ta oss till fältet. Tyvärr blev vädret bara sämre och sämre, så vi spenderade säkert fem timmar i en barrack och försökte vänta ut det. Det vände inte så vi fick vår träning och fick åka hem för att återkomma nästa dag. Drygt med tanke på hur långt det var att åka, men skam den som ger sig!
Nästa dag var vi tillbaka och till skillnad från föregående dag blev vädret bara bättre allt efter som tiden gick, så vi behövde bara vänta någon timme på att få hoppa i våra snygga overaller. Jag var så nervös att jag skakade, men intalade mig själv att det var för att jag frös. Haha, det var helt galet och häftigt och härligt och jag skulle göra om det vilken dag som helst!

Efter hoppet:Bäst överraskning ever! :)

I Västerås spenderade jag faktiskt ovanligt mycket tid med mina föräldrar, men hann ändå klämma in Chrilles student, en fika med Elin och John och en date med Sofia.

Nu är jag i alla fall åter, och det är skönt att vara hemma. Tillbaka på jobbet är jag också. Jobbade min första kväll i måndags och det gick jättebra. Skönt att min oro varit obekräftad - det kommer gå fint!

Pirr, pirr!

Ett kurr, ett ourr, ett pirr! I min mage alltså. Det kommer vara så skönt när jag är framme imorgon eftermiddag. Ganska konstigt egentligen att resan tar så många timmar som den gör, men det har ju att göra med byten och väntetider och tjohejsan. :)

Jag tvivlar på att jag kommer kunna sova ordentligt inatt med allt magpirr och liten resefeber, men jag kan ju alltid sova på flyg och tåg.

Wihi, mañana! \o/

Kagome x Inuyasha

Resestressenpeppenpirret!

Nu är det nära. Riktigt nära! Innan läggdags i morgon måste pengar, pass och piller vara hittade, väskan packad och biljetten utskriven (ifall det skulle strula med kortet). Imorgon ska även nummer två och tre av mina avslutande redovisningar och seminarium genomföras, så jag borde förbereda mig för det nu. Men det är svårt när det är så mycket annat som snurrar i huvudet! Egentligen är det väl inte så mycket, men innanför pannbenet är det trängsel ändå.

Det som gör att jag inte dött än är att jag vid den här tiden på fredag kommer vara framme och kramas så hårt, så hårt med mitt tok!