Måndag

Skönt att Lea ville byta tur med mig, annars hade jag varit på jobbet nu! Istället börjar jag halv fyra och jobbar till halv nio, vilket är toppen för jag har fått en extra sovmorgon och hunnit vara ute och springa, duscha och ringa ett par viktiga samtal. Topp!

Sockertopp

Den här helgen har Sofia varit här, och det har varit hur mysigt som helst! Vi har gjort allt möjligt, men det bästa var ändå igår kväll när Fredrik inte var hemma och det bara var jag och Fia. Det var längesen hon och jag umgicks riktigt ordentligt (kanske för att vi bor långt ifrån varandra?) och det var bara så skönt att sitta i soffan med godis och prata en massa. Hon är verkligen en underbar tjej <3 Nu är hon nog tillbaka i Västerås med tanke på att hennes flyg gick redan kl. 9.00 i morse! På tal om tanke så fick hon mig att tänka till igår, eller snarare börja fundera, men det var bara bra för vissa saker ska man inte låta vara. Nu funderar jag bara på nästa steg...

Good morning

Jag är sjukt trött! Fast jag gick och la mig redan halv tio igår och somnade nästan direkt. Är det något fel på mig? Säkert allergitabletterna jag äter. Toppen. :p

I morogn kommer Sofia hit! Jag tycker det känns som tisdag idag, men så är inte fallet. Woho, vad roligt det ska bli att få ha henne här en helg! Jag längtar :)

Lovely, lovely day

Äntligen ledigt efter många långa dagar på jobbet. Äntligen tid att vara ute och njuta! När Fredrik kommer hem från jobbet ska jag nog se till att få med honom ut på promenad också. Som jag har längtat efter det här! Vår, sol, värme, ljus, blommor, liv! Ja, och så pollen då. Vissa av oss får passa på att njuta nu innan all grönska kommer på att det är dags för fortplantning. Än så länge är det härligt i alla fall! :)

Tur att våren hunnit slå till, annars hade jag fått be Sofia packa med sig vinterkläderna, haha. Ja, på torsdag kommer hon hit, min gamla vän. Det ska bli så roligt!

En helt annan grej: Nu har Frankrike godkänt en ny lag som gör det olagligt att framställa "för smala" människor som ideal. Det innebär alltså att många modeller kommer få lägga på sig några kilo muskler. Men var går den där magiska gränsen för när någon är för smal för att få vara med på modevisningar och bilder?  Vad tror du om en sån lag?

Tidigt

Gäääsp. Igår skulle Sara B kommit hit och hälsat på, men hon kunde inte av okänd anledning. Oh, well. Jag slapp i alla fall skynda mig hem från jobbet. :)


Om en kvart ska jag hoppa på cykeln och ta mig tillbaka dit, till jobbet alltså, för att slava helgens sista timmar. Jag längtar tills dagens pass är över så jag får vara ledig ett tag. Det är helt galet, men från förra saändagen har jag bara varit ledig från jobbet en enda dag. Inte konstigt att jag är trött!

Sunshine!

Klockan är tidig, tidig morgon och solen skiner redan. Ser lovande ut! :)

Jag har ont i knäna. :(

Planen för idag:

  • Jobba
  • Tvätta
  • Träna
Och ikväll blir det bowling. Peppen!

Har inget speciellt att skriva så här är en video :p

Haha, katten är ju tokig! Äta plastlock? Check it!


Svettigt

Nu har jag varit ute och sprungit och det känns toppen! Idén är att jag ska göra detta 3ggr i veckan, förslagsvis måndag, onsdag och fredag. De första två dagarna är avklarade så det ser lovande ut, plus att jag ber folk som jag träffar lite nu och då att fråga mig hur det går med springandet så jag inte "glömmer" eller bara lägger ner. ;) För jag mår faktiskt riktigt bra av det!