Mr. Bean


I wonder...

Mitt stora i-landsproblem är att jag alltid vill göra saker med mitt hår. Nu har jag fått för mig att det kunde vara mycket snyggt med riktigt mörkt hår - något som jag aldrig riktigt har haft. Visst, jag hade det brunt på högstadiet, men det var inte alls så mörkt som det jag funderar på nu.

Ursäkta slarvig photoshoppning, men man får ju ett hum om hur det kunde bli;

Look-a-likesHilarious!

Tom i bollen

Äntligen har jag lite ledigt från jobbet - och gissa om jag behövde det! Det känns fortfarande som jag har en tid att passa idag, men det släpper nog snart. Kroppen är helt mör och jag fattar inte att jag faktiskt orkat mig upp ur sängen idag. Det är inte länge kvar tills Fredrik kommer hem en sväng, alltså måste jag klippa mig så jag är fin :P På torsdag ska jag till Maja så fixar hon det. Blir nice!

Dryghelgen

Usch. Jag visste redan att den här helgen skulle bli dryg eftersom jag ska jobba delad tur både idag och imorgon, men jag visste inte att det skulle regna. Det regnade igår både till och från jobbet, och det ser ut att bli likadant idag igen. Jag cyklar faktiskt! Plask, plask, helvetesplask. Nog skulle jag kunna ge upp cykelidén och gå istället, men då måste jag ge mig av redan nu. Wäh.

Biobiobio

Ikväll ska jag se Harry Potter, woho! ^^
Pottan

Arger

Hon som vikarierar för chefen på jobbet måste sakna någonting. Hon ringde mig nyss och skulle ha mig till att komma in och jobba, jo tjena! Jag jobbar redan alla dagar den här veckan (delad tur både lördag och söndag) utom idag. Aldrig i livet att jag kommer in och jobbar idag också! Då får hon ytterligare en sjukfrånvaro - min. Sju dagar i sträck jobbar jag inte. Särskilt inte på det där stället.

Plask, plask, plask

Uääk, det bara regnar och är riktigt äckelväder. Nog för att det skulle kunna vara mysigt - sitte inne, dricka te och läsa bok - men jag måste cykla till jobbet i det här plasket. Och sen hem igen! Var är min sommar? :(

Söndag

Min sista dag på långledigheten.. Det känns lite vemodigt faktiskt. Tur att det bara är 3 veckors jobb kvar för mig i sommar :) Hittills idag har jag hunnit vara och träna, och pysslat ihop en tavla till köket. Det skulle inte skada med dammsugning heller, men om solen kikar fram är jag inte ansvarig för vad jag hittar på :P

Fint i köket

Timing

Vältimade foton är grejen, hoho! :D


(Klicka för fler)

IKEA

Hela dagen igår spenderade jag på IKEA i Sundsvall med Stina. Vi gick även en sväng på köpcentrat där och käkade middag på ett stekhus som Bettan rekommenderat. Eftersom det är en bit att åka blev det en riktig heldag och när vi var hemma runt åtta-niotiden och alla saker inburna i lägenheten fanns det inte mycket ork över till något annat. Roligt var det i alla fall, och jag hittade (såklart) mer saker än jag hade planerat. Men det är ju halva grejen ;)
Pottan

Idag är det premiär för Harry Potter och halvblodsprinsen och överallt är det reklam för detta. Sjukt jobbigt med tanke på att det är en film jag vill och ska se, men inte kan än eftersom jag ska se den med Carro och Robert som är på semester nu. Buhu, tur att jag är en läsare och redan vet vad som kommer hända - inga spoilers kan nå mig ;>

Morning has broken

Wohoo! Nu är jag ledig från jobb i hela fem dagar! Det är så underbart att jag knappt har ord för det, jag kan bara lyckostudsa ^^ Lite synd på ledigheten att jag är vaken så tidigt, men å andra sidan är jag faktiskt utvilad så varför sova längre? Senare idag ska jag följa med en J10 så att han inte får kalla fötter och smiter från dagens happening; noshålning! (Hans nos, inte min) Jag måste komma ihåg att ta med kameran och dokumentera, för annars kommer väl inte Hanna tro mig, huhu! :)

Breaking dawn


Jag har just läst ut Breaking dawn, den sista boken i Twilightserien, och som jag gillade den! Måste nog erkänna att jag tycker om alla böckerna, kanske just för att det är så spännande med mytiska varelser. Däremot tycker jag inte alls om att anledningen till att de sk. vampyrerna inte kan vistas i soljus är att de glittrar. Vampyrer brinner och dör i solen, end of story! I vilket fall som helst har jag njutit av att läsa dessa böcker - en trevlig omväxling med tanke på att jag bara läst kurslitteratur sedan hösten - och det ska bli roligt att se filmatiseringarna (och hitta saker som "inte stämmer med boken").