Myskväll!

Igår sov jag över hos Hanna. Det var trevlans! ^^ Vi lagade god mat och såg på Idol. Pratade en massa och färgade Hannas hår. Sen gick vi och la oss ganska tidigt, men det var helt okej eftersom vi båda var rätt trötta. No nattugglor här inte! Hoho. Oh, Hanni fick paket också eftersom hon fyller år snart. Två fina ljuslyktor som hon tyckte om. Success! ^^ Jag hade tänkt att jag skulle sitta hemma hos henne och blogga, för hade hade varit kul att skriva "Nu sitter jag hon Hanna....", fast så blev det inte och jag får nöja mig med att sitta hemma och skriva.
Funkar bra det med! På morgonen idag var vi uppe ganska så tidigt (om nu ~10 är tidigt) och åt god frukost. Sen spacklade vi hallväggarna som Hanna ska måla vita senare idag, och efter det sminkade Hanna mig. Först blev jag rädd för mitt ansikte, men nu känner jag mig snygg. Tack! :*

Jag tycker om Hanna. Det är synd att vi inte umgås mer än vi gör.. Fast när vi gör det så är det mer än kul :) Vi får skicka bort F härifrån snart och ha myskväll här med, och kanske inreda lite (Hähä ;) ).

image4Fini <3


Ikväll/eftermiddag ska jag träffa Saari. Jag hade glömt bort att jag hade lovat bort mig till henne, så jag känner att jag måste gottgöra på alla sätt jag kan. Det blir nog bra :) Hon är bra! Vi ska dansa, dansa. Yay! ^^

Heroes

Favoritserien har självklart tester man kan göra, men jag hade aldrig tänkt på det utan Tessie ;)


It's a tie!

You are part Hiro. You are everyones favorite Japanese tourist. Your time is well-managed and you make sure things get done. On top of that, the girls always want a second chance with you.
You are part Jessica. You are a two-faced bitch most of the time. Friends are friends, and enemies don't want to be your enemies. No one messes with you.
 
Haha, jag vet inte hur pass bra det stämmer. I alla fall inte Jessica-biten ;o

TMNT

Igår såg jag och F Teenage Mutant Ninja Turtles, den datoranimerade. I mitt minne vill jag hålla fast vid att sköldpaddorna var bättre som tecknade, fast det kan ha att göra med att jag var ganska många år yngre när det gick på tv. Hur som helst var den inte så värdelös som jag hade väntat mig, trots alldeles för många försök till skämt som bara föll platt och stackars Splinter som mest såg ut som en räv (för er som inte vet så är han en råtta).
image3


Vi såg filmen ganska tidigt, och efter den var jag trött som bara den. Somnade kanske vid... tio-tiden. It was good. ^^


Kipu

The pain! I min axel :( Eller.. det är inte själva axeln, utan muskeln som löper från axeln och upp i nacken. Och ett par muskler till i det området... Hur som helst så är det nästan värre idag än det var igår. Klagan!
Jag har i alla fall gett upp och gått till apoteket idag, där jag handlade en salva som heter Orudis. Ganska trevlig prick måste jag påstå. Man smörjer in det smärtande området och så ska det gömma smärtan. Dock inte helt; från att ha 9/10 ont så ligger jag väl på en 6,5-7/10 nu. Vilket helt klart är en förbättring!

Jag är mästare på gnäll.

Imorrn ska bli kul för då ska jag hem till H och vi ska ha tjej/myskväll + sova över. ^^ Vi har inte hittat nån film att se än, men troligtvis ska jag färga håret på henne så då går nog lite tid till det. Vi ska självklart laga gómat också. It'll be great!

Fett cool!

Igår hjälpte jag och Hanna hennes storasyster att flytta. Först fick vi lov att hyra en stor bil. Iväg till OK/Q8 traskade vi för att få reda på att närmsta OK/Q8 som hade stora hyrbilar var på andra sidan stan. Vi blev ganska så rejält less för vi räknade ju med dem! Innan vi gav upp helt gick vi istället till närmaste Statoil som - wohoo! - hade en liten lastbil (som man får köra med B-kort) ståendes bara för oss. Jag har aldrig tidigare kört något större än mina föräldrars lilla Skoda Fabia, så det var en enorm skillnad. :P Hur som helst gick det bra, trots en nervös start, och andra vändan började jag känna mig som en riktigt queen of the road. ;)
Slutsats: Köra stor bil = STORT kul!  ^__^

Dock har jag smärta i axeln nu. :/ Jag skadade den på jobbet i förra veckan och trodde det var lugnt, men tydligen var jag för optimistisk. Nåväl, leve vetekudden! ^^

Lycka till med tentan, Hanni! :*

En sånhär hyrde vi!
 En sånhär hyrde vi! ^^

Tjejsnack igen

Tjejsnack vecka 39 - Sommaren 2007 :

  • Vad minns du mest (förutom regnet) från sommaren 2007?
- Att jag hade alldeles för kort ledighet! ;)
  • Har du haft en skön sommar? Motivera gärna!
- So and so. Den var fullt duglig, men hade gärna fått innehålla mer ledighet, vänner och badstränder (+sol). ;)
  • Har du rest något, var? eller stannat på hemmaplan?
- Hem till mamma och pappa var jag såklart en vända! Det var mysigt, och senare hälsade dom på oss här :)
  • Är det viktigt för dig att ligga på stranden och få fin färg?
- Det är inte särskilt viktigt, men nog är det skönt. Riktigt skönt ;)
  • Vad är din favoritsyssla på sommaren?
- Sola och bada och ha kul. Oh, och grilla!

Tjejsnack

Eftersom jag inte längre har tillgång till mitt gamla place tänkte jag bli en latmask och blogga på en färdigbyggd sida. Hoho! Dock krävs det ett par inlägg för att jag ske se hur det kommer se ut, så här kommer ett par "tjejsnack" .:)

Tjejsnack vecka 36 - i bakgrunden:

  • Vad har du för startsida när du öppnar Internet, och varför just den?
- En helt vit sida så jag själv kan välja vad jag vill börja med baserat på vad jag känner för. It's an open road!
  • Vad har du för skrivbordsbakgrund i din dator, och varför just den?
- En närbild på en gul blomma mot en svart bakgrund, för jag tyckte den var så snygg! ;)
  • Vad har du för bakgrundsbild i din mobil, varför just den?
- Ingen bakgrundsbild, men däremot en komihåg-lapp...
  • Vad ser du om du tittar ut genom närmaste fönster?
- Vår bakgård, och en vackert blå himmel.
  • Vad hör du för ljud i bakgrunden?
- Förutom datorns milda surr? Inget, men tack för påminnelsen för nu ska jag slå på P3! ;)