God natt!

image58
I'm beat!

Pumpa!

Jag har nyss varit på årets första riktiga täningspass; body pump på träningsvärkstan. Och jag måste ha gått ut lite för hårt (trots att jag tog smygpauser och bad ledaren hjälpa mig välja vikter då det var min första gång ever) för mina ben och armar är helt döda och jag är helt säker på att jag inte kommer klara av att dricka själv imorrn :P Men det får vi se då. Nu känns det i alla fall bra och jag peppar redan för nästa pass ^^

Ikväll ska Hannas syster få klippa mig. Meep :)

Tårtan

I morgon fyller jag 21 år, men trots det måste jag jobba hela helgen. Visst är det hemskt! Ändå har jag bestämt mig (såhär i sista stund) för att baka en tårta och lite kakor, så den som känner att den är en av mina vänner (och fikasugen) får gärna titta förbi imorrn efter två på lite gott och umgänge. :) Bring a present! Inget krav dock ;)

Fatboy slim - The joker

Originallåten är av The Steve Miller Band och jag gillar den. Visst är musikvideon söt?
Jag tycker det i alla fall ^^-8°C

Snart ska jag promenera till jobbet och det är kallt. Det är riktigt kallt idag! -8,5°C faktiskt! Jag kommer helt säkert att få is i näshåren. Lovely! Ska vara på jobbet tills solen går ner igen, vilket är ganska trist eftersom jag börjar misstänka att solen aldrig går upp. Jag får ju aldrig se den!

Vissa kan inte äta frukost på morgonen, eller är inte hungriga. Jag är hungrig som en varg och måste ha minst en tallrik havregrynsgröt, en macka och ett glas juice innan jag blir människa. It's true!
Hur är ni på morgnarna, och vad brukar er frukost bestå av?

Arlanda

Just nu sitter jag och försöker fördriva tiden tills mitt plan går. Bland det tråkigaste som finns - enligt mig - är att sitta på en flygplats över två timmar. Upp till två timmar går det helt okej, men sen börjar jag faktiskt ledsna på att titta på folket.

Några dagar i Västerås var inte helt fel trots allt. Det var mysigt att vara med mamma, pappa, Jocke och morfar.. och Sofia. Någon annan blev det inte av att jag träffade, men det var väl inte heller planerat. Linda gick inte att få tag på, och det var synd för nu åker hon väl till Australien igen ett halvår. Oh well, sånt är livet. Sofia var det i alla fall kul att se, och vi pratade om allt mellan himmel och jord tills hon måste ta bussen hem igen. Troligtvis ska hon komma och hälsa på mig i Umeå framöver. Should be fun. :)

Det var skönt att slappa, I'll give you that, men jag har längtat hem till och från mest hela tiden så det är ännu skönare att snart vara hemma igen. <3

Resfeber

Kanske har jag bara sk. "resfeber". Hur som helst är väskan packad och jag är redo att åka. Trots att jag fortfarande inte känner peppen så försöker jag intala mig att det kommer bli bra. Familjen lär ju bli glad i alla fall, och det kanske smittar av sig på mig :)

F.ö. har jag inte planerat att träffa någon speciell. Det är för jobbigt att försöka planera, och sen har ju folk jobb och liv som kommer i vägen. Näe, vill man träffa mig när jag är i V-ås så får man ringa. :>

Vad är det som är fel egentligen?

Jag borde tycka det känns roligt, eller hur? Jag har faktiskt inte träffat dem på ett halvår, och biljetten är ju redan bokad så pengarna är borta i alla fall. Varför är jag så ledsen då? Det känns inte alls kul att åka och hälsa på mamma och pappa. För en timme sen låg jag på sängen och grät, för att det känns så jobbigt. Det ska väl inte vara jobbigt att träffa sina föräldrar? Men jag är faktiskt inte alls sugen på det. Och det värsta, det värsta är skuldkänslorna. Jag känner mig jättehemsk som är på det här viset, och jag tror inte jag är ensam om att tänka att det är nåt fel på mig som inte vill träffa mamma och pappa. Usch, jag kan inte tänka. Jag vet ju att jag kommer åka i alla fall, hur motigt det än känns. Jag kommer packa mina väskor och sätta mig på planet ikväll och sen kommer jag vara där borta och... ja, jag vet inte. Kanske trivas? Kanske bara längta hem? Jag har ingen aning just nu. Det känns bara jobbigt.

Linser

Om en halvtimme ska jag vara hos optikern och utvärdera mina nya linser. Det är en ny sorts månadslins som man kan sova med! Eller ja, dom har väl funnits i ca 7 år, men för mig är de nya! Hur som helst tycker jag det är jätteskönt att inte behöva stå och pilla med dem varje morgon - vilket jag förresten inte orkat göra med dagslinserna heller eftersom mina ögon är så kinesigt små och svullna på morgonen - så det här är en bra lösning för mig.

image57

Haha, söt!

image56

Ska snart till jobbet och spendera kvällen med mina kära pensionärer, men innan det ska jag ha lunch. Får se vad jag hittar i kylen...
På onsdag åker jag till Västerås för att hälsa på familjen och mysa, så då kommer jag uppdatera ännu sämre än vanligt :P Kommer hem igen på söndag kväll, för jag måste jobba på måndag.

Klipp

The story: F fick en sån här (1) i julklapp som tyvärr var defekt. Efter typ en evighet fick han byta ut den mot en helt annan (2) och igår gick jag loss med den på hans huvud. Vilket f.ö. var helt dolt under en tjock man. Jag vill också ha tjockt hår! Men men.. jag tog av F hans i alla fall så nu har jag inget att vara avundsjuk på ;) Vidare är han lika snygg nu som i somras! ^^ Bilder? Tyvärr, jag får inte fota honom :< Men här är klipparna:

1. 2.

Brasilien

När jag skulle hem från jobbet idag gick jag förbi en busshållplats (den vid gammlia) där ett utländskt par stod och funderade. De stoppade mig och frågade på engelska om jag visste hur man tog sig till ett köpcentra där det fanns lite allt möjligt. Först trodde jag de menade Strömpilen, men när de sa Willy:s senare förstod jag att de ville till Ersboda. Jag blev i alla fall kvar där och stod och pratade med dem, och sen åkte jag buss med dem och visade var de kunde byta till rätt buss. And guess what? Det var jätteroligt att få prata med vilt främmande människor, och på engelska dessutom!

På den stunden där fick jag reda på att de båda kom från Brasilien, att kvinnan hette Rosalié och pluggade engelska här på umu, och killen hette Alex och pluggade ekonomi i Tyskland men var och hälsade på sin syster nu. Hur får man för sig att flytta till kalla länder här för att studera, I mean really? De svarade bara att de tyckt det verkat exotiskt, och var glada att det inte var kallare än ett par minus idag. Haha.
Tydligen blir det bara 15 grader på vintern i Brasilien. Plusgrader alltså. Ja, huvva!

Jag vill ha vår!

Idag har jag varit ledig, så det har varit en mysdag för min del. Tog en promenad längst med älven på förmiddagen, och efter lunch var jag på stan i jakt på nya skor och för att införskaffa gardintyget jag haft ögonen på någon vecka nu.
Såhär ser de gamla (v) ut i jämförelse med de nya (h). Håll med om att det blev snajsigare. Jag tycker det i alla fall! Och det är ju det som räknas mest eftersom jag ska se dem varje dag :) Nu återstår bara att se vad sambon tycker. Om han ens märker det... Känner jag honom rätt lär det ta ett tag :p


Snooze

Jag har jobbat på förmiddagen men det känns inte som det. Varför? För att när jag kom hem gick jag och lade mig att sova en timme ungefär. Så underbart skönt! Och när jag vaknade kändes det som en ny dag. Lovely!
Nu ska jag ta en promenix i mörkret och smyglängta till våren.

Colbie Caillat - Bubbly

Den här låten har jag hört ett par gånger på radion nu, och varje gång blir jag lika kramsugen. Myslåt!

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holdin' me tight...