Första dagen!

Om en halvtimme ska jag träffa alla mina kursare för första gången. Pirrigt! Jag är nervös. ^^

-

Hemma igen efter en timme fylld av information. Det snurrar faktiskt lite i huvudet, men nervositeten är borta och jag är säker på att det här kommer bli bra. :) De jag hann hälsa på och prata lite med var jättetrevliga, och jag tror inte resten av klassen är sämre. Nu ska jag kolla upp programmets hemsida och lite ditt och datt så det inte känns så snurrigt på måndag. Då är det nämligen ännu mer information, lunch och sen den allra första föreläsningen! :)

Dance!


Tio över sex ikväll är jag på balettakademien och dansar streetfunk, med Robert. Det var typ en evighet sen jag dansade så det ska bli jättekul! Grejen är den att Rob har velat börja dansa men inte ensam, och han har pratat om det ända sen i våras. Självklart vill jag följa med. Skoj och kärlek kan man inte få för mycket av, and I love to dance!

EMO!

Varning alla föräldrar: http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article3147931.ab
Haha, det verkar ju som en varning. "Är ditt barn emo?" Har ditt barn en farlig sjukdom? Ganska roligt med förklaringar till alla subkulturerna i alla fall. Kan ju vara skönt som förälder att få förstå att ens barn inte vill dö bara för att de färgat håret svart. Ja hej och hå :)

Helt galet gulligt!

Jag skulle nog inte vilja äta den här maten och liksom förstöra den. Så jädrans duktigt gjort!


Klicka på bilden för många fler :)

Imprisoned no more

Nu var det gjort. Min sista arbetsdag är över! Tjoho! ^^ Ok, jag är bara tjänsteledig under terminerna och måste tillbaka och jobba i sommar (kanske, men inte om jag hittar annat sommarjobb :p).
Det känns toppen! Nu har jag en hel veckas ledighet och vila innan allvaret börjar. Härligt, härligt. :)

Vad ska jag göra med all min lediga tid? Hmmm... Inte är det lätt att hitta på. Kanske borde försöka att bara njuta. Jo, det låter bra.

Ny färg!


Love it or hate it? Jag gillart! Tack Hanna <3 (Men ska jag klippa luggen? Det är svåårt!)

Kärleksmums

Jag bakar kärleksmums efter ett recept jag inte riktigt känner igen, men det blir nog bra. Ska bjuda på jobbet imorrn eftersom det är sista dagturen jag jobbar, och jag vill ju att de ska sakna mig. ;)

Slicka skålen = såååå gott! Prova du med ;D

Plocka blåbär + hänga med Hanna är också något folk borde prova. Det är nästan (- nästan) bättre än att slicka skålen. Så det så! <3

P.S. Jag har färgat (tonat) håret. Eller ja, det var Hanna som gjorde det. Är fiiint. :) Bild framöver, jaja ofc!

Är det verkligen måndag?

Det känns som söndag för mig. Kanske för att jag jobbade hela dagen igår. Oh well. Idag är det första dagen på min sista arbetsvecka. Känns toppenbra! Inte ens regnet som väckte mig kl. 4 i morse kan rubba min lycka. Jag ska börja plugga jättesnart och ser fram emot det galet mycket! Haha, kanske för att jag inte minns hur jobbigt det är att plugga? We'll see. :)

YumyumYUM!

Helgmums; fjhäderlätt chokladkaka med kesella:


Har någon av er förresten sett Journeyman? Jättebra serie tycker jag. Tänk om man fick en chans att resa i tiden, och en möjlighet att ändra det liv man lever nu. Would you do it?
Introlåten är i alla fall rikigt härlig att lyssna på!

God morgon

Den som ändå fick sova 2-3 timmar till! Vore fett skönt, men jag ska faktiskt jobba en vecka till. Ja alltså, den här helgen plus en vecka. Sen är jag tjänsteledig för studier, und det ska bli så roligt! Jag ser verkligen fram emot att börja plugga. Konstigt va? Tänk så mycket nytt folk jag ska få träffa, och allt jag ska lära mig! Spännande, oh ja.

Idag ska jag bara jobba fem timmar och sen ska jag hem en sväng och fräsha till mig innan jag ska ut på stan och träffa Hanna. Det var fett längesen vi sågs så vi lär ha en hel del att prata om. Will be nice. :)

Ciao!

Utekväll

Igår kväll var jag ute med ett gäng från jobbet. Vi var hälften dagpersonal och hälften nattare, och det var hur kul som helst! :) Först gick vi på O'learys och käkade och efter det satt vi några timmar på Bishop's och bara pratade en massa strunt. Superroligt folk!
Och nu har jag kommit underfund med att när jag pluggar så ska jag säga att de kan ringa mig och det behövas folk på natten, för det ger mer pengar per gång och så får jag lov att jobba med de roliga folken. Haha. Inget ont om de som jobbar på dagen, men nattdjuren är roligare :p

Jag börjar ju faktiskt plugga snart och det är inte alltid det lättaste att hitta alla böcker (speciellt inte då alla som ska läsa lärarprogrammet, oavsett årskurs ska ha samma kurs första terminen) så jag skulle vilja efterlysa låneböcker, eller om någon vill sälja en gammal bok.
Detta är min första kurs och litteraturlista finns där. Kika gärna och tjoa till om ni känner till någon med en bok jag behöver, eller har den själv ;) Thanks!