Hipp, hipp, hurra!

Grattis på födelsedagen, Saari! <3

Idag firar även jag; en vecka med feber, varav dagens är den högsta hittills. Ett fyrfaldigt leve för Saari (och min feber) Hipp, hipp..!


Random google image

Mörkt

"Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under 1 timme – kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden."

Jag är på. Är du?
Check it!

You give me fever..

Dun dun dunn! Jag är sjuk så jag fördriver tiden genom att titta på sånt här:


Oh! Nu känner jag tentainspirationen komma krypandes. Dags att skriva. Cow!

Halsus skräpus

Inatt har jag sovit ungefär 9 timmar. Helt underbart! Dock gjorde det inga underverk med min begynnande förkylning (eller vad det är)... Inte som jag hade tänk mig i alla fall. Istället för att kännas bättre så är det sämre. Horray! Jag ska ha redovisning med gruppen idag, och det passar sig liksom inte att sakna röst då. Kan heller inte stanna hemma. Krax, krax.

När jag kommer hem igen ska jag skriva hemtenta och dö.

090322

Idag har jag och Stina haft roligt. Fancy a dance? ^^

Caturday!

I förskott, för riktig caturday är inte förrän imorgon. ;)


Mysigt!

Det var jättemysigt på Schmäck! Tjejen som spelade och sjöng heter Malin och hennes hemsida är hääär: http://www.malinfrimodig.se/
Hon uppmuntrar folk att ladda ner hennes låtar och lyssna, så jag tänkte göra lite reklam för jag har haft en mysig kväll! :)

Hårt liv

Idag är det meningen att jag ska skriva på hemtentan, men insåg just att jag behöver höra alla redovisningar (nästa vecka!) innan jag kan skriva om allt som ska vara med. Drygt! Det hindrar mig dock inte från att börja, och det har jag gjort - tryckande huvudvärk till trots. Det vore liksom skönt att få det mesta klart på hemtentan idag, enda dagen vi inte ska träffas med gruppen. Nästa vecka är det nämligen gruppredovisningar - stora sådana. Jag kanske har ont i huvudet för att jag är stressad? Känner mig inte särskilt stressad... Men kanske ändå.

Ikväll ska jag och Saari höra någon tjej sjunga och spela på Schmäck. Jag vet ingenting om henne förutom det Saari har sagt. Blir skönt att komma ifrån pluggvärlden ett tag. Den äter upp mig! Eller? Ibland känner jag stressen, ibland inte.

Fredag

Det har varit en seg vecka ända sedan jag kom tillbaka från Irland. Snor i hjärnan, rakblad i halsen och hosta i knäna, lovely!

Irlandsresan var i alla fall bra, bättre, bäst för jag fick vara med min F hela tiden, även om själva Irland inte var så spännande i sig. Det bästa var just sällskapet och kanske plusgraderna då. Jag skulle inte tacka nej till 10 grader till på terrormetern! Idag är det visserligen härliga 2 grader varmt, så jag bör inte klaga. Ja, det är VARMT!

Efter den säkert hemskt givande föreläsningen ska jag och (hoppas jag!) Hanna åka ut till Röbäck och hälsa på min lilla kissemiss! :) På måndag blir den kullen 10 veckor, vilket betyder att jag inom en väldigt snar framtid kommer vara sambo med världens finaste Sirikatt. :)