Ryggpaj

image81

Mitt jobb känns ibland som det dummaste jag kan hålla på med. Jag som haft problem med ryggen i evigheter jobbar med tunga pensionärer med opålitliga ben. Clever! Nu har det i alla fall hänt (igen). Jag har gjort illa ryggen rejält. Det är jobbigt att ligga, sitta och stå. Bajs, bajs, bajs! Så nu ska jag inte sitta här mer, utan gå till vårdcentralen. Ciao!

Joggar du också?


Ringside

image80

I can't lie, det var fett jobbigt men också rejält roligt att pröva på boxercise! Hittade inte astmamedicinen innan vi for så jag fick ta lite mer pauser än alla andra, men kämpade på bra ändå! :p
Fredrik såg ut som han höll på att dö redan efter första kvarten (haha) men sen gick det bättre.

Det känns ganska mycket i armarna redan nu så jag vågar knappt tänka på hur det kommer kännas imorgon. Tvätta håret var en ansträngning kan jag tala om!

Skulle jag göra om det? Hm... Jo, det skulle jag nog. Bara jag hittar den förbenade inhalatorn så jag inte behöver stå på sidan och pipa som en trasig leksak :) För roligt, det var det!

Förstår ingenting

Jag fattar inte folk som bloggare varje dag. Hur fan kommer dom på nåt att skriva om? Något värt menar jag. Det är sällan jag tycker att jag har något intressant att skriva, som typ nu: i helgen kommer jag nästan inte göra någonting för allt krockar. Det enda som kanske ska göras är imorrn och det är ett träningspass på Ringsida (heter det så? spelar det roll?) lett av Fredrik och Roberts nya kompis Sara B. Har ingen aning om ifall det kommer vara kul men huvudsaken är att jag får boxas lite. Det behövs. Jag har så mycket ilska i mig. Varför?