Lappkast

Det är konstigt hur fort jag går mellan humör, men å andra sidan har jag alltid varit så. Undrar vad det beror på, och om jag själv kan påverka det. Inte som att räkna till tio när man är arg (det fungerar ändå inte för mig), utan något annat. Någon som har ett tips eller två?

Är det jag, eller ni?

Idag är det en föbannad jävla skitdag.
Igår började kul, men sen sög det lika hårt som alla andra gånger jag "går ut" med folk. Visst folk blir det väl kul med, dock ej igår.
Och nu? Nu sitter jag med en svart aura omkring mig. Just lovely.

image79

In a land of snow

Det verkar inte som det kommer sluta snöa anytime soon, så när våren kommer hit upp har jag ingen aning om. Men jag längtar efter den! (Har helt förträngt att pollen gör mig snorig :p)

Vi har fått nya scheman på jobbet och den 7:e april ska vi börja på dem. Det ser ganska ljust ut för min del, en hel del kortare dagar och ledigt här och där, vilket innebär att jag lättare kommer kunna hänga med mina peeps :) På tal om folk blir det inte bara "kalas" och Stina i helgen, utan även Hanna och kanske nån promenix. Just lovely!

image78

Roligast!

Åka skoter - kanske det roligaste jag har gjort på hela året! Visst, det blåste kallt mellan hjälmen och glasögonen, men det var ju ingenting mot hur roligt vi hade. Jag skrattade nog mest hela tiden, och skrek till i alla stora gupp. Haha, it was lovely! F körde och jag satt bak och höll i mig för glada livet. Nu har jag förresten fet träningvärk i benen, armarna och ryggen. Så värt det!

image76

När vi varit ute någon timme körde vi tillbaka till F's mormor och fikade varm choklad och mackor, innan vi gav oss på nästa nöje: skranan! Är det vinter måste man faktiskt ut i backarna, så är det bara. Den här helgen har varit den bästa på länge (trots att jag jobbat!). Nästa helg blir det fira Saari (21 år) och gå på kattutställning med Stina. Tjo!

image77

Roligt

Efter jobbet idag ska vi iväg och åka skoter. Första gången ever för mig, så det lär bli kul! ^^ Massa varma kläder har jag såklart, för frysa är inget alternativ. Nämnde jag förresten att vi har elva grader kallt denna morgon? Lovely! Nu ska jag promenera iväg till jobbet.

Inte roligt

För kanske femtioelfte (nåväl, i alla fall sjätte eller sjunde) gången är min mobiltelefon avstängd när jag vaknar. Tur att jag alltid vaknar en timme innan jag behöver och somnar om / vaknar igen några gånger på morgonen, för annars skulle jag bli sen till jobbet. Blähä! Det värsta den här gången är att nu går den inte att starta igen. Det har alltid gått bra de andra gångerna så jag har inte sett det som något problem (speciellt inte heller då det inte hänt särskilt ofta), men nu är jag tvungen att promenera iväg och lämna in den på reparation, eller be att få den utbytt. Hur gör man? Och förresten, bra dag att ha problem på; söndag! Oh well...

image75

Lovely

Igår kom världens sötaste sambo (min) hem med en blomma till mig! Det händer inte så ofta, så jag blev jätteglad och idag känner jag mig faktiskt lite friskare ^^ Ska inte jobba förrän på lördag i alla fall, så kry ska jag nog hinna bli.
Tyvärr kan jag inte lägga in någon bild på blomman för jag hittar inte datakabeln till kameran, men den är jättefin i alla fall. :)

This is me

Det känns faktiskt lite bättre när man får beklaga sig. Synd att det gör så ont att prata.
Nu ska jag gå och sova. image74

Godmorgon

Inte så god egentligen. Helgen var visserligen jättetrevlig med fint folk, god mat och roligheter, men nu är det slut på det för jag har feber och galet ont i halsen. Det känns som jag försöker svälja en massa rakblad eller taggtråd eller nåt (inte för att jag har försökt på riktigt, men man kan tänka sig känslan!). Inte det minsta mysigt. Det känns ju röv att bli sjuk hela tiden också, vad är det för immunförsvar jag har egentligen?

Dansande valross!

Klicka här ^^
Jag tyckte den var jättesöt :)

F.ö. funderar jag på att byta blogghost. Blogg.se krånglar ju så förbenat mycket.

Slappis och stan

Jag spenderade halva förmiddagen med att spela Another code: Two memories på NDS (f.ö. ett himla bra spel om man som jag gillar att lösa klurigheter). Efter lunch ryckte jag upp mig, tog en dusch och klädde på mig. Planen var att jag skulle gå på Ecco's affär och hitta ett par sköna och snygga skor. Tyvärr har vi ingen riktig vår här än, så jag ska åkterkomma i april när de har fått in vårkollektionen (dvs. de snyggare skorna). Därifrån begav jag mig på schampoojakt och konstaterade att jag blir tvungen att beställa det jag vill ha. Oh, well. Jag hade pengar kvar på ett H&M-presentkort så jag shoppade upp det (två par örhängen och ett par undies) och gick sedan på ICA för att handla ingredienter till F's tårta. Fyrahundra gram blockchoklad, bland annat. ;)

image73
De andra örhängena gjorde sig inte så bra på bild så de fick inte vara med :p

Tjo

Nu är jag ledig från jobbet i hela fyra dagar. En evighet av ledigt! Lovely ^^

På fredag fyller F år så då ska vi baka tårta och kakor och mest bara mysa :) På lördag ska vi till F's mamma på förmiddagen, och på kvällen (vanliga tiden: runt 19) är alla ni gängmedlemmar välkomna hit på tårta och umgänge. Tänker mig lite sällskapsspel kanske? (Hanna: bring the Sing star! ;))

Förresten, udda cykel: here

Phew!

Äntligen kan jag sitta ner och ta en paus! Från efter frukost och fram till nu har jag storstädat hela lägenheten, och tro mig när jag säger att det verkligen behövdes. Nu har vi jättefint här hemma och jag är så himla nöjd med mig själv.  I rock!
Om två timmar ska jag vara på jobbet... Jag avskyr dom här dagarna. Börja klockan ett liksom, vad är det för sak? Jo, det förstör hela dagen för mig. Eller ja, jag kan ju göra saker hemma, men det finns inte en chans att hinna på nåt träningspass eller ut på promenad ens. Why? För att jag är så stressig av mig och inte tror jag ska hinna hem igen och slappa lite innan jobbet. Haha, egentligen är det ganska komiskt men så är det. Jag skulle hellre börja tre eller fyra. Oh well. :)


Uppåttjack

Lördag is lovely. Jag har varit på stan och fikat med Hanna, and I must say: sunshine. Det är svårt att inte bli glad av att vara med henne. Jag borde med andra ord försöka träffas oftare. Jag gillar'ej brudn'!

Ikväll ska jag och F göra fruktsallad och mysa i soffan. Närmare bestämt nu!

(H: mitt hår kanske inte har korkskruvslockar, men så här ser det ut in original form. Is it lockigt? Lite, tycker jag :) )
image72

Igår

På väg hem från jobbet igår fick jag syn på en bekant hårfärg. Jag tittade närmare och såg att jag kände igen den gröna väskan också - min Saari! Åh, vad längesen det var jag såg henne. Jag ropade på henne och vi kramades. Hon stod utanför soc. kontoret i stan för hon skulle in dit och prata bostad med mera. Dock var det en halvtimme kvar tills hon hade tid där så hon fick följa med mig in på Stadium och kolla på skor.
(Jag hittade f.ö. ett par jättefina som inte fanns i min storlek. Tough luck!)

Sen när vi skiljts åt igen gick jag hem och dök ner i tvättstugan där jag höll mig sysselsatt ganska länge. När jag hade slut på tvätt och grejer att hålla tankarna upptagna med så kom dom. Tankar på Saari och hur hennes ögon sett ut, och då blev jag ledsen. Det hade inte funnits någon glans i dem. Visst, hon sa att hon var trött sedan gårdagen, men förr har hon alltid haft liv i ögonen även om hon varit trött.
Vart är världen på väg egentligen? Vad är det som händer med alla?

Success!

image70Vad var det för fel på blogg.se igår kväll? Connection time out hela tiden! I alla fall för mig. Anyhow, det här ville jag skriva igår:
Spenatsoppan var inte bara godkänd, oh nej, den var jättegod! Detta tyckte både sambon och jag, så yep, den hamnar i receptboken tillsammans med alla de andra rätterna som vi båda tycker om.
Det bästa var nog att F faktiskt tyckte om en maträtt som klassas som nyttig. Dock är vi överens om att han troligtvis inte hade vågat smaka om han inte hade ätit det förr, för det ser ju inte sådär väldans smarrigt ut.

Skenet bedrar!

Stark av spenat?

Nu håller jag på och lagar spenatsoppa med ägg. Det ska bli spännande för jag har inte ätit det på evigheter (tycker jag) och F har inte ätit det sen han gick på dagis. Jag kommer troligtvis tycka det är gott, för jag gillar spenat. Men hur ska det gå för min sambo som bara minns att han tyckte om det när han var liten? Haha, det lär bli roligt för mig i vilket fall som helst.

Känner ni förresten igen den här figuren? ;)


image68

Sunshine

Goddagens, världen! Jag har just diskat undan efter min sena lunch och bestämt mig för att det är perfekt väder för en långpromenix idag, så gissa vad jag ska göra? Jag som gått runt i slappiskläder hela dagen och städat ska klä mig som vanligt folk och gå ut! Ut i solskenet för det kommer göra mig på ännu bättre humör än jag redan är. Så skulle jag ju göra; fokusera på sånt som gör mig glad och städa undan allt som drar ner mig. Följa sina egna råd, det bör man!

Visst, det är nollgradigt och vi har massor av snö kvar, men våren kommer nog snart...
Om en månad kanske? :)
I gamla V-ås påstår mamma att det har sett ut så här ett bra tag nu, hah:

image67

Massa folk

Nu ska vi snart iväg till F's mamma på middag. Middag tillsammans med en morbror, mormor, morfar, syster + pojkvän och nån mer nästan ingift = jättemycket folk!
Lär bli trevligt, fast jag är smygnervös nu ;>

Trött

Igår hade jag en såndär stund då jag bara grät, utan att ha en anledning uppe vid ytan. Inte som när man skadar sig ordentligt och folk fattar varför man gråter. Det blir bara så ibland, och det jobbigaste är att jag tycker det är så svårt att komma på vad jag är ledsen för. Tur som jag har så bor jag med världens underbaraste kille, och tillsammans kom vi på flera saker som skulle kunna ligga på hög och bråka med mig. Så nu ska jag försöka göra mig av med bråkigheterna.

Det är drygt som tusan att behöva gå upp såhär tidigt och fara till jobbet. Ännu jobbigare är att F inte hade gått och lagt sig när jag klev upp, alltså fick jag inte vara ensam. Oh my gosh, så jobbigt det kändes, haha. Jag har nog inte världens bästa morgonhumör. Anyhoo, jag fick honom att gå och lägga sig så jag kunde äta frukost ifred, fast det var också jobbigt för hur skönt vore det inte att få gå i säng igen?

I-landsproblem!

Övrigt: Sofia, du skulle ringa mig eller huuuuur? Well, please do it! :)