Svävande vattendroppeTänk att jag har hunnit med att få en ordentlig handledning i specialpedagogiksarbetet, läst och skrivit om en hel bok, gosat med söta katterna och varit på promenad idag. Vad har du åstadkommit?

Good timesDevin och Siri har med tiden blivit riktigt gulliga mot varandra, och Siri fräser inte längre åt Devin när hon vaknar och upptäcker att han lagt sig alldeles intill henne. Istället börjar hon tvätta honom, nästan tvångsmässigt, haha.

Jag sitter och försöker sätta mig in i litteraturen till den nya kursen jag läser; Specialpedagogik. Det är riktigt intressant och mycket egen tid att planera, så jag tror det här kommer bli en bra kurs ;) Dock är det lite svårt att plugga innan katterna fattat vinken och bara vill busa. Nu är det däremot alldeles lugnt (se nytagen bild) så jag ska återgå till mitt läsande. :)

Lurky Murky

Vi åt just världens godaste svamp- och annat gottgryta, omnomnom. Bra start på fredagskvällen, yes. Det skadar inte heller att datorn verkar må bra nu, så resten av kvällen blir spela spela wee! ^^

Datorkrångel

Buhuhu, min dator är fortfarande bråkig och dum och hej blue screenig, trots nästan en hel veckans återupplivningsförsök. Tydligen har Fredrik något mer som han kan testa innan det är dags för mig att helt ge upp hoppet. Fingers crossed för att han fixar den ikväll så jag kan spela wow i helgen (hihi!). Pluggsaker klarar jag nämligen av på lilla laptopen, så där kommer jag inte undan.

Beauty shot


Lillkissen som aldrig någonsin skulle få för sig att göra någonting fel. Eller...? ;)

NervösögonenSå här såg Devin ut andra dagen här. Troligtvis syns hans blinkhinnor så mycket eftersom det inte är en enkel match att flytta från sin mamma, resa i många många timmar för att sedan landa i sitt nya hem med en annan katt som inte riktigt gillar läget.

Läget är förresten ännu bättre nu - med Siri alltså. Fast jag tror inte de kommer ligga och sova nära varandra riktigt än, Mia. ;) Nu tolererar Siri att Devin också bor här och leker faktiskt med honom ibland, men sen tycker hon att det får vara nog och morrar, haha. Devin verkar inte särskilt ledsen över det. ;) Igår när jag kom hem hittade jag dem så här:


Helgnöjet


Devin och Fredrik

Siri är inte helt nöjd med läget just nu, men hon verkar acceptera lillkissen mer och mer för var dag. Jag tror nog att de kommer bli bra lekkamrater i sinom tid. Devin är för övrigt inte alls lätt att få till en bra bild på så tills vidare får den här duga för er. ;)

Huvudvärk

Nu är jag inne på sista praktikveckan och börjar äntligen känna att jag har grepp om alla uppgifter som ska göras och vara gjorda, vilket känns jätteskönt. Dock är det hemskt tråkigt att jag bara har två dagar kvar där, för jag har verkligen trivts i arbetslaget och med barnen - särskilt med barnen. Jag ska hitta på något roligt som vi kan göra på fredag, så det inte blir så deppig stämning. :P
Senare på fredagen kommer det förresten hända någonting riktigt roligt, men det skriver jag om då!

Här kommer en bild på en gulhårig jag i London sommaren 2008 (från tågluffen). På tal om hår är det nog dags att färga min utväxt...