Tur att jag har en katt!

Hur kan det vara möjligt för en människa att vara så trött? Ända sedan jag vaknade i morse har jag känt mig seg och trött, och när jag kom hem från universitetet och skulle sätta mig att skriva på hemtentan gick det inte alls. Så vad gör jag? Jag lägger mig och sover en timme. Det var jätteskönt! Men jag är fortfarande trött, trots att jag har knarkat en hel kaffe moccha. Hur ska jag kunna hålla mig vaken till läggdags? Än värre; hur ska jag kunna ha Saari här på besök utan att skämmas? Jag tror Siri får rädda mig och vara värdinnan jag är för trött för att leka. Jag litar på dig, älskade odjur!


Imorgon blir det (äntligen!) fotopromenad med Hanna. Det kommer bli jättekul och förhoppningsvis får jag till lite fina höstbilder och bilder på Hanna. :) Jag lär inte heller vara lika trött då som jag är nu, eftersom vi ska vara ute, och så kallt som det är nu kommer jag inte ha några problem att hålla mig vaken. ;)

Showdown

Tidigt i morse var jag uppe och följde med till Rapunzels lagershop för att kolla på löshår (och Hanna skulle köpa) och det slutade med att Hanna köpte nytt hår och jag fick/köpte hennes gamla, så någon dag framöver ska jag färga det (och typ min utväxt?).

Resten av dagen ska jag spendera med att fila på del A av min hemtenta, och försöka skriva klart rätt så mycket på del B. C-delen tänker jag inte ens titta åt förrän vi har haft veckans föreläsningar. Det känns lite stressigt för allt måste bli klart riktigt snart. Det står att B och C-delarna ska lämnas in senast den 5:e oktober, men på måndag börjar faktiskt en ny kurs och det känns inte så hett att ha kvar saker att göra då. Kul liv! Jag åker nog iväg och tränar någon timme med Carro också, då lär stressen lägga sig (eller så blir det värre, haha).


Wall of text

Jag är på ett sånt himla toppenhumör! Visst, Siri väckte mig alldeles för tidigt i morse och större delen av dagen har det känts som om min hjärna varit på stand by, men nu är allt topp. Träffade Hanna för en kvällsfika på stan och som vanligt är det jättefint att umgås med henne = humörhöjning. Även om jag var lite dålig på att hålla ett vanligt samtal igång, haha. Sen gick vi hem till mig och tittade på lite bilder jag tog när mina föräldrar var här förra helgen (var det verkligen bara en vecka sen?). Men det som verkligen gjorde att jag kom upp på humörtoppen var ett sms från F; han har pratat med sin chef om att han kommer vilja flytta hem när han varit där ett år och hittat någon som tar över hans hyreskontrakt, och han ska prata med sin rumskamrat om det efter jobbet eller så. Det betyder att det finns ett slut på Irlandsäventyret, och jag blir så jätteglad för han kommer komma hem igen! <3