*purr*

Dagens bra-sak: Fredrik ringde nyss. Bara så där apropå inget särskilt, alt. att han saknar mig und så. Nu är jag SÅHÄR (mer) glad! :D
Kärleksgos till alla! :3

Siri vs. El Skosulo!

Hahaha, när jag hade stängt av kameran skrattade jag ännu mer. Hon är bara så söt när hon slår som en tok på sulan!
Det var synd att jag inte plockade fram kameran tidigare, för då var hon rädd för sulan. Hohoho, sötnos! Så rolig :)


Trött tjej

Jag blir helt slut av förskolan, haha, men det är fortfarande härligt. Igår gick jag och lade mig för natten ca. 21.30. Skönt som bara den! Dock har jag en jäkla huvudvärk nu för dumkatten väckte mig runt halv sex. Monster. Vi jobbar på det..

Igår fick jag ett vykort från Indien. Hanna! :D Det var jätteroligt att läsa, även om det var längesedan hon skickade det och jag redan läst en hel del mer i hennes blogg. Vykort är ändå grejen! Tack Hanna <3

Klad hest!

Jag blev sjuk och eländig som bara den, och sedan mådde jag oförskämt bra! Jag har varit symtomfri så pass länge att jag vågade mig till "min" förskola idag, och det var jätteroligt att vara där! Jag har pratat med min LLU och nu känns det bara lugnt. Uppgifterna ska jag ändå inte ta itu med än (förutom loggboken) utan bara ägna den här första veckan åt att lära känna barnen. De jättehärliga busungarna! I loves it :)

Det har varit en toppendag, och nu väntar jag bara på att mina mumsiga rotfrukter som ligger och gosar i olja i ugnen ska vara klara. Sedan middag!

Elände

Inatt har jag kramat porslin. Mysigt! Eller är det? Blä.

Hetshest

På måndag börjar min VFU. Jag är nervös tjej 87! Vi har massa olika uppgifter som ska genomföras, dokumenteras och reflekteras över under veckorna på förskolan. Jag drunknar. Mest troligt kommer jag inte ha någon ork att leva förutom på helgerna, om ens då. Hah. KUL MED VFU! (Fast egentligen ska det bli roligt, det är bara så mycket att göra samtidigt. Lite love/hate.)

On a side note så ska jag, Carro och Robert på bio kväll. Kan bli skoj!

Mys/bus/slappdag

Jag trodde att Saari skulle komma hit idag, men det blev ändrade planer. Så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Nyduschad och fin alldeles i onödan :p Fast nej, det känns faktiskt bra att vara ren. Min termometermojäng påstår att det är soligt nu; den ljuger!

Äh, jag bjuder på lite bilder :)Caturday

Nu åker jag och hämtar hem min kittekatt! ^^

Här är den!

Roligheten som jag berättade om igår, varsågod Hanna (och ni andra ;)) http://www.saltmannen.se/