Evert

Denna dag! För första gången på länge lyckade jag sova hela morgonen och klev inte upp förrän runt 10-11tiden vilket är mycket ovanligt för mig. Sköööönt!

Traskade runt på stan ett tag med Hanna, fikade och pratade - sen var det dags för uppdraget! Flytta jätteväxten Evert från Kajsas gamla place hem till Hanna. Vi packade ihop den superbra (enligt mig) och åkte två olika bussar innan vi var framme. Nu återstår bara att se så rötterna klarade sig - det märks liksom inte genast om det blivit för kallt.

Vacker suddig bild med mobilkamera och skakig hand:
Hanna + Evert

24:e december


I'm home!

Har visserligen varit åter nära en vecka nu, men eftersom jag har varit upptagen med att sakna ihjäl mig efter F och jobba så har jag inte orkat låtsas om det.

Semestern var helt lovely, och min älskgos var even sweeter than I remembered. Helst av allt skulle jag önskat att vi kunde stanna tiden där och då och bara få vara i många dagar mer. Dock har jag ingen apparat för det, så nu är F tillbaka i Irlandia och jag här i kalla Sverige.

Such is life! Snart kommer Hanna hit och då ska hon få en klapp av mig ^^

Semester!I morgon vid den här tiden sitter jag på ett flygplan på väg till Kanarieöarna. Härligt! Det dröjer nog minst en vecka innan jag skriver något igen. Hihi, och älsknosen har jag med mig. Gonna be just lovely <3

Ha det fint här hemma i Sverige! :) 

Sötklänningen

Den här ska jag alltså ha på mig imorgon, och känna julstämningen. Tänkte ha en kofta till, annars blir jag väl frusen.  Vad tycks? :)

Förresten! Klicka här för att följa min blogg med bloglovin'

Ledig lady

Woho! Hemtentan är klar och inskickad - äntligen lite ledig tid! På måndag börjar visserligen en ny kurs, men den verkar så pass rolig att jag bara tycker det känns spännande. :)

Det har varit så mycket i skolan den här veckan att jag varken haft tid eller ork till att träna, så idag ska det bli av! Kl. elva är det ett step muslekpass och kvart över elva är det body pump. Jag har inte bestämt än vilket av passen jag ska gå på, men eftersom de börjar nästan samtidigt kan jag bestämma mig när jag kommit fram. Dock lutar det åt step muskel eftersom det är ett pass jag ännu inte har provat. :)

Ååh, det känns så skönt att hemtentan är bortgjord! Jag kan nog inte beskriva lättnaden i ord. Inte anade jag att en hemtenta skulle vara så betungande. Men som sagt, nu är den borta!

Imorgon ska jag på julbord med Fredriks mamma, hihi. Det kommer bli trevligt (gott). :) Jag har världens finaste skjortklänning som jag tänkte ha på mig då, och sen igen på julafton. Borde ordna fram en bild på den så ni får se hur fin den är... Till ikväll kanske.

Can't get no sleep, no sleep...

Hemtentan vill att jag ska dö. Jag svär! Tur för mig att Ewa kunde hjälpa. Nu känns det inte så hopplöst längre. Korta meningar. What does it mean? Too many tires! Clearly. To the bed I go. Inga mardrömmar inatt, tack.